Nørre Aaby i bevægelse

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
17/06/2017
7:00 - 17:00

Lokation
Tusindårslegeparken

Kategorier
Ingen Kategorier


”NØRRE ÅBY I BEVÆGELSE – BEVÆGELSE I NØRRE ÅBY”                er titlen på eventen NCK ønsker at afvikle lørdag den 17. juni 2017.

NCK ønsker at få mange i alle aldre – børn, unge, voksne, ældre til at cykle, så de kan opleve de fantastiske følelser og fornemmelser, der opnås gennem cykling og bevægelse. Vi vil derfor præsentere forskellige cykeloplevelser, som man kan melde sig til – dels i bymidten omkring Østergade/ Det gamle Rådhus – dels i Nørre Åbys lidt ukendte periferi og om eftermiddagen i den attraktive Tusindårslegepark.

I NCK har vi gennem de senere år opbygget en stor erfaring i at cykle, så vi er til mindst mulig gene for andre trafikanter, og hvor sikkerheden samtidig er i højsædet.  Denne erfaring har vi et ønske om at videregive til børn og unge.

NCK har bl.a. afholdt ’kaptajnkursus’, hvor medlemmerne er blevet uddannet i at lede cykelgrupper. Kurset var et DCU-kursus med særlig fokus på, hvordan grupper af cyklister færdes sikkert og forsvarligt på landevejene. Cyklister bliver nemt en udskældt gruppe, og det er et mål for os at skabe gode relationer til såvel bilister som fodgængere.

NCK vil gerne have flere unge med på vores cykelture, fordi vi mener, unge generelt bevæger sig for lidt, og at den gode oplevelse er den bedste motivation. Derfor har vi lavet et dagsprogram med en bred vifte af de aktiviteter, cykling m.v. kan tilbyde. Det hele med oplevelse og sikkerhed som en fællesnævner.

Dette har vi pakket ind som en ’fest i byen’, hvor vi gerne vil sætte Nørre Åby i centrum, som den ’bevægelsesby’, vi selv mener, vi er en del af.

NCK samarbejder med byens øvrige idrætsforeninger og mange af byens forretningsdrivende deltager aktivt for at være med til at skabe liv i byen. Arrangementet gennemføres af ca 20 frivillige fra NCK samt frivillige fra andre foreninger til enkelt aktiviteter.

Eventen er et tilbud til alle byens borgere og hvem, der ellers måtte være interesseret i en festlig lørdag i Nørre Åby.

Formålet er således for Nørre Åby Cykelklub i samarbejde med de andre idrætsforeninger og Tusindsårslegeparken at beskrive og udvikle mulighederne for aktiv bevægelse, for dermed at udstille Nørre Åby, som en attraktiv ’BEVÆGELSESBY’.

Vedlagt et ’idekatalog’ til mulige aktiviteter, der kan afvikles på dagen.

På vegne af Nørre Åby Cykelklub, NCK

John Kaspersen

Tingløkken 13

5580 Nørre Åby

Tlf 50458278

Mail pogjkaspersen@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>